Detailing interior

Detailing-ul interior cuprinde: aspirare, curatarea petelor, samponare si curatare suprafete textile, extractie / limpezire, uscare, protectie, tratament, curatare instalatie AC.


Detalii


Detailing exterior

Detailing-ul exterior presupune operatiile prin care exteriorul masini este adus la stadiul de NOU. Detailng-ul exterior presupune: polish faruri, tratament hidrofob, dressing cauciucuri si ornamente exterioare, reconditionare si polish jante.

Detalii

Detailing compartiment motor

Curatarea, regenerarea si protectia spatiului motorului are o importanta deosebita deoarece, in urma aplicarii acestui tratament toate componentele din cauciuc si plastic se revitalizeaza.

Detalii

Igienizare sistem climatizare

Umezeala, temperatura scazuta si intunericul din tubulatura sistemului de ventilatie sunt factorii ideali pentru bacterii si micro-organisme.

Detalii

Pregatire iarna

In sezonul rece, pregatirea de iarna include: spalare autoturism, degresare caroserie, degresat jante, spalat motor, etc.

Detalii

Pachete detailing

Operatiile de reconditionare ale exteriorului si mai ales a lacului sau vopselei sunt destinate in exclusivitate profesionistilor si produselor exclusiv profesionale.

Detalii

Detailing autoturisme retro

Intretinere masini de epoca

Detalii