PAREREA CLIENTILOR

Bogdan

"Multumesc Tony! Am discutat telefonic despre un polish rapid la o bara si chiar de la inceput am constatat ca stau de vorba cu o persoana foarte calduroasa si de treaba. M-am deplasat in locatie, am fost tratat de la inceput ca si cand am fi fost prieten din totdeauna si imediat cineva s-a apucat de problema. Romania, exista speranta!"

Dragos

"Sunt pasionat de intretinerea masinii, ma mai ocup personal din cand in cand si imi dau seama usor daca s-a facut treaba doar ca sa fie sau ca la carte. Dupa lungi cautari si reticente in ceea ce priveste detailingul pentru masini, piata fiind foarte aglomerata si netransparenta, am ales sa merg la Tony Detailing. Un prim criteriu dupa care l-am ales a fost faptul ca lucreaza cu produse profesionale si operatiunea optata de mine nu dura 2-3 ore ca in alte parti ci aproape dublu.
Note: ECHIPA 10 - organizati pe fiecare masina si cu "checklistul in minte", oameni seriosi si nu de alte culori, care sa faca treaba in graba. ATENTIA LA DETALII 9.5 - gasit cateva mici urme de ceara in unghiuri greu accesibile care s-au remediat imediat. LOCATIA 9 - Putin mai greu de ajuns daca nu cunosti stradutele. Per total nu regret alegerea facuta, nu cred ca as fi gasit preturi raportate la calitate mai bune decat la Tony. Inca odata felicitari pentru echipa, pasiunea pe care o pui in aceasta nisa si profesionalismul cu care ai instruit oamenii. Cu siguranta am sa mai revin."

Costin

"Tony ofera servicii cum nu prea gasesti in RO. El si echipa lui sunt cu adevarat profesionisti, au facut o treaba extraordinara cu curatarea tapiseriei si feelingul general al masinii si in plus am primit si un voucher pentru o pregatire de iarna gratuita. Am fost foarte multumit, voi mai apela la ei."


Mircea Alexandru

"Calitate exceptionala a serviciilor la preturi reduse."

Radu D.

"Servicii de calitate facute cu mult profesionalism, rapid si conform programarii.
O expresie consacrata in afaceri este: Value for money!"

S.C. BAD Import Export Service SRL

"Dealer auto si client fidel, colaboram de 10 ani, servicii ireprosabile, calitate si rapiditate."

Andrei D.

"Trebuie sa recunosc ca am fost un pic reticent inainte sa imi duc masina deoarece nu o las chiar pe mana oricui, dar pot spune ca Tony Detailing ofera servicii absolut exceptionale, profesionalism si respect cum rar am vazut la noi in tara. Clientul este tratat ca la carte si recomand serviciile acestei firme oricarei persoane care isi pretuieste masina. Voi mai apela cu fiecare ocazie si voi trimite pe toata lumea pentru o curatare completa la Tony Detailing."

 

Robert Vasile

"Am ajuns prima data in urma cu vreo 10 ani.... cu o masina (CIELO) cu care ma chinuisem vreo 2 luni sa o vand...vopseaua se matuise foarte rau...ma gandeam sa o vopsesc...dar prin cineva am ajuns la faimosul tony (chiar face minuni din polish), dupa ce am polishat-o vreau sa spun ca am chiar de la mine de acasa unui vecin, mentionez culoarea era un visiniu ca re inainte de polish numai era visiniu, era portocaliu...la cat de urata era vopseaua! Va recomand cu sinceritate aceasta echipa!"

Bogdan Ghita

"Super servicii. Spatiu indeajuns, loc de asteptat, produse de calitate,
servicii fara cusur."

Claudiu

"Servicii exceptionale, prompti, serviabili, calitate, experienta profesionala.
Te poti baza pe serviciile lor oricand. Succes in continuare!"

Cosmin

"Apelati cu incredere la serviciile prestate de catre Tony Detailing, eu sunt foarte multumit si
va recomand doi baieti foarte buni Liviu si Ionut car fac o treaba foarte buna. RECOMAND!"

Chirila Andreas

"Sunt foarte multumit de serviciile oferite de Tony Detailing, pentru masina mea...
Vin de mai bine de 2 ani aici...si pot spune ca fac o treaba grozava! RECOMAND!"


Alexandru Sarbu

"Am beneficiat de serviciile Tony Detailing pentru masina personala (detailing interior, exterior si paint sealant) si ma declar foarte multumit atat de rezultatul final (masina arata efectiv ca atunci cand a parasit fabrica), cat si de personal, care au lucrat cu masina ca si cum ar fi fost a lor."

Gheorghe Stanescu

"Am ajuns la pagina companiei Tony Detailing navigand in cautarea unor servicii de detailing pentru masina mea.
Parerea mea se rezuma la doar cateva cuvinte: am primit un serviciu de calitate ireprosabila, rapiditate si am avut parte de o experienta extrem de placuta in comunicarea cu reprezentantii companiei."