DESPRE NOI

12 ani de experienta in detailing auto

Suntem o echipa cu vasta experienta in domeniul detailing-ului auto; activand de peste 12 ani in domeniu avem misiunea clientului multumit oferind cele mai bune servicii de detailing auto, bazandu-ne pe cele mai bune si moderne echipamente, metode si solutii pentru masina dumneavoastra.
Va oferim cele mai bune servicii de detailing auto, bazate pe calitate si filozofia clientului multumit.
Avand o vasta experienta in domeniul detailing-ul auto punem in slujba unui serviciu corect si complet cele mai bune echipamente si metode, cele mai bune solutii, toate pentru cele mai bune rezultate.

Contactati-ne prin unul din canalele de comunicare pe care vi le punem la dispozitie la pagina de CONTACT sau vizitati pagina GALERIE pentru a va face o idee despre noi.
Ne adresam oricarui posesor de autovehicule, persoane fizice sau juridice, institutii si organizatii, parcuri auto ce doresc servicii de calitate pentru autovehiculele lor.

Servicii de cosmetica pentru autoturisme, motociclete si ambarcatiuni

Mai nou ne adresam si posesorilor de motociclete si motoscutere care, cu siguranta vor fi fericiti sa ne viziteze pentru a le oferi cele mai bune servicii intretinere. In curand ne vom putea "ingriji" si de ambarcatiunile dumneavoastra.