Detailing exterior

Detailing-ul exterior presupune operatiile prin care exteriorul masini este adus la stadiul de NOU.
Se decontamineaza suprafetele exterioare, se polisheaza-lustruiesc suprafetele in mai multe etape in functie de gradul de deteriorare a acestora(prin polish se indeparteaza toate zgarieturile minore ce duc la opacizarea vopselei si pierderea luciului), se continua prin aplicarea de protectii pentru vopsea, aceasta actionand ca un scut impotriva viitoarelor probleme ale exteriorului. Aceasta protectie actioneaza de asemenea impotriva razelor ultraviolete ce matuiesc vopseaua si lacul, precum si impotriva factorilor de mediu protejand suprafetele impotriva zgarieturilor si matuirii.
Se efectueaza dressing pentru ornamentele exterioare si cauciucuri. Acest tratament ofera protectie impotriva actiunii diferitelor substante folosite in timpul anotimpului rece precum si impotriva oxidarii produse de temperaturile ridicate din sezonul cald.

Polish faruri
Puteti fi interesat si de galeria polish faruri

Aceasta operatiune se aplica farurilor din plastic si sticla precum si stopurilor.
In cursul timpului acestea se matuiesc, reducand vizibilitatea si afectand siguranta in timpul rularii pe timp de ceata.
De asemenea aceste elemente se pot zgaria in diferite moduri.
In urma polisharii acestora, ele revin la stadiul de NOU recapatandu-si transparenta si curatenia.

Tratament hidrofob

Pentru parbrizul dumneavoastra- cel mai bun tratament hidrofob.
Efectele acestui tratament, prin aplicarea unor solutii speciale, sunt ca reduc contactul acestuia cu apa pe timp de ploaie si cu murdaria si praful.
Folosirea acestui tratament prelungeste durata de viata a stergatoarelor datorita coeficientului redus de frecare pe suprafata parbrizului precum si usureaza curatarea parbrizului pe timp de iarna de gheata si zapada.

Dressing cauciucuri si ornamente exterioare

Dupa o curatare temeinica, se aplica pe cauciucuri si ornamente dressing-ul.
Acest tratament duce la cresterea duratei de viata si a rezistentei a cauciucurilor si ornamentelor precum si un aspect mai placut.

Reconditionare si polish jante

Jantele sunt printre cele mai expuse componente ale masinii la diferitii factori:
atinse, julite, zgariate de bordura sau afectate de alti factori.
Pentru a readuce jantele la o stare impecabila acestea sunt reconditionate prin metode specifice.
De asemenea prin aplicarea polish-ului acestea isi recapata textura metalica si luciul.

  Contact

0723 190 711  
contact@tonydetailing.ro

Sectiunea contact...

  Parerea clientului

Multumesc Tony! Am discutat telefonic despre un polish rapid la o bara si chiar de la inceput am constatat ca stau de vorba cu o persoana foarte calduroasa si de treaba


Bogdan

Citeste mai mult...


  Detailing auto

Suntem o echipa cu vasta experienta in domeniul detailing-ului auto; activand de peste 12 ani in domeniu avem misiunea clientului multumit oferind cele mai bune servicii ...

Citeste mai mult...