Detailing compartiment motor

Curatarea, regenerarea si protectia spatiului motorului are o importanta deosebita deoarece, in afara de faptul ca va arata mai bine ca unul nou, in urma aplicarii acestui tratament toate componentele din cauciuc si plastic se revitalizeaza si isi vor recapata stralucirea, beneficiind astfel de protectie pentru o perioada de cel putin 6 luni.

Pentru curatarea motorului exista doua posibilitati si anume uscat sau umed.
Curatarea uscata a motorului este posibila doar in cazul motoarelor prafuite sau al celor usor murdare si este recomandata in special autovehiculelor noi.

Este important de stiut faptul ca datorita fenomenului de trecere rapida de la o temperatura joasa la o temperatura ridicata, materialele din cauciuc si plastic se degradeaza rapid si imbatranesc prematur, fapt pentru care regenerarea si protectia lor vor intarzia deteriorarea si inlocuirea lor.

  Contact

0723 190 711  
contact@tonydetailing.ro

Sectiunea contact...

  Parerea clientului

Multumesc Tony! Am discutat telefonic despre un polish rapid la o bara si chiar de la inceput am constatat ca stau de vorba cu o persoana foarte calduroasa si de treaba


Bogdan

Citeste mai mult...


  Detailing auto

Suntem o echipa cu vasta experienta in domeniul detailing-ului auto; activand de peste 12 ani in domeniu avem misiunea clientului multumit oferind cele mai bune servicii ...

Citeste mai mult...